I ösregn finns ingen moral

fy tusan vilket jävla skitväder!! Vad är det här?! Förutom svensk sommar då… 

Gav upp efter en häst idag efter att man kunde vrida ur alla mina kläder… 

  
Blev markarbete för Liten på 24 m vilket hon gjorde lätt på 6 och 7 galoppsprång och även lång anridning vilket inte heller var någon konst! Satfläsk vad bra hon är! 

Tvånga dock när jag skulle hoppa upp idag, lätt att glömma att man är inriden! Så det tog 3 försök med häng på sidan innan jag kunde svinga mig upp. Tillfällig sinnesförvirring…. 

 
Elmer fick tyvärr vila som sagt vilket gjorde lite ont i hjärtat men de blöta byxorna gjorde även ont i knäna… 

Snorkan fick idag bli av med gipset!! Tjoho!! Så från imorgon ska hon igång igen! Hur lycklig blir man inte?! Fasen så skönt! Men jävlar i havet vilket hål hon har i foten! 

  
Ja jag gav upp helt enkelt och lindade in mig i handduken och var inne till 21. Händer inte allt för ofta så det får man njuta av. Imorgon önskar jag mig en dag utan regn tack! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s