Vila får man göra i graven 

Gårdagen tillbringades med duktiga brudar som flitigt kämpar på med att trimma sina djur och det är så kul att se dom utvecklas! Dom har verkligen utvecklats i raketfart! Stor tumme upp!

 
Stannade kvar och chittchattade en stund innan jag styrde mot Elmert för ett pass på banan! 

Super härlig kväll i sol och trots att det kändes lite motigt att sadla upp 21:30 så var det så värt det sen! 

Det är så himla kul att rida! 

Blev markjobb för vilden och göra samma övningar som Liten dagen innan Elmer har ju dock mycket svårare än vad hon har att galoppera stora lugna språng. Där hon lätt går på 6 hade Elmer hellre gått på 8 men nej jag får inte sitta och backa för att ha kontroll! Jag måste rida fram och hitta kontrollen i ”de stora (läs normala) sprången” och kunna rida där. 

Avslutade med att ligga på en stor 8 med ett litet hinder på ena diagonalas och bara ha jämn fart hela vägen. Helvete vad svårt det är när man sitter på ojämnheten själv! Men det tog sig och jag är nöjd medavslutningen även om jag vill göra allt bättre såklart! 

Passade även på att hinna med lite telefontid med dom som kallas vänner så det var helt klart en bra dag igår även om set fick bli två ägg runt 23:30 men det är det värt ibland! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s