Inleder sitt 4:e levnadsår med pris!

I tisdags var ingen vanlig dag, då var det Litens födelsedag! Hela 4 år har pärlan hunnit bli! Och så fin hon dessutom har blivit! Blir helt varmt i själen!

image

Vi passade på att inleda det 4:e levnadsåret på bästa sätt med en liten tävling hemma på Nilslund, stilterräng stod på schemat. Om än något tagen av värmen så gjorde hon en väldigt fin prestation, där hon plättlätt och jämnt hoppar runt banan.

Hon fick fin kritik för så väl sin inställning som sin fina bakbenstekink, så det var ju väldigt kul! Den ena domare kom även fram efteråt och berömde mig för min fantastiska häst. Och det värmer ju alltid oerhört mycket! Är verkligen så himla lyckligt lottad som får ha en så här fin häst!

Ja tackade då självklart och sa – Ja jag tror att hon kommer bli bra!
– Kommer bli? Hon är redan bra!
Haha ja bara att tacka och ta emot!

Dessvärre hade de velat se ett större register i galoppen och det var väldigt synd att jag inte visste det! För är det något hon har så är det en bra och relativt reglerbar galopp. Jag var så extremt nöjd över att hon var jämnheten själv så där av lite brist på visning av registret från piloten i fråga! Men bra att få denna kritik innan breeders såklart så att jag där kan visa henne från hennes absolut bästa sida.

Självklart en aningens besviken på poängen 7,9, jag tycker ju personligen att hon nog inte är sämre än en 8,3 någonsin. Trots det räckte det till en fin 3:e placering och det är jag ju självklart super glad över!

image

Nu är hon kvalad gånger 2 till breeders på hennes två första starter så det känns ju väldigt lovande.

Nu väntar både lite trim och lite vila innan vi kör igång igen, är lite sugen på att rida Champions of the Youngsters. Vi får se! Kanske blir det hennes nästa framträdande!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Locomotion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s