En gnutta hopp

blev till att trimma gullbert på gräset igår och han är verkligen ömsom vin ömsom vatten just nu… Tur att det iallafall är några veckor kvar till Malmö även om det ibland känns skrämmande nära! 

Blev bara vanligt jobb i en någon mer kompakt form av häst. Lite skolor och byten och inga konstigheter så att säga! Det är tillräckligt svårt att göra bra övergångar! 

Elmer fick hoppa lite lätt på gruset och skötte sig väldigt bra! Kändes kalasfin! Han är ju alltid spooky när man har sockerbitar och vattenmatta med men det gick ju geschwint så att säga! 

Hade riktigt bra flyt till sista vändan då jag saktade av och pratade lite innan jag kom på igen och då fick vi en liten plump i protokollet och jag fick ett spändare språng. Han klarar inte riktigt det här med vila utan går bäst att hoppa tills han stupar och sedan avsluta. Men bra ändå att öva på och kunna komma tillbaka till lugna språng igen. 

Väldigt nöjd med honom som sagt! Stor tumme upp! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s