fotograf.

Skulle verkligen behöva hitta mig en fotograf, eller köpa en systemkamera och lära mamma att fota. Var verkligen länge sen vi gjorde en photoshoot med djuren. Och även as länge sen som vi tog lite vardagsridbilder.

Glider rund på lite bloggar och dom verkar ha bilder i överflöd… Jag måste snäppa upp verksamheten. Skulle helt enkelt behöva hitta mig en hästskötare som gillar att fota eller en sambo som är fotograf och kan laga mat.

För övrigt får ni gärna kalla mig egogirl.

IMG_5001

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till fotograf.

  1. Sara B skriver:

    var blev Josse av, varken hon eller tjejen med ponnyn skriver du ju im?!

    • teamfors skriver:

      Det har blivit så att dom mer sköter sitt och jag sköter mitt. Så Josse är med ponnyn nu och dom står kvar hos mig men vi tränar inte tillsammans längre utan de har valt att träna själva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s