Mörkrädd

Om det är något som jag är maniskt rädd för så är det mörker. Och att inse att det är juli och att jag inte vågar rida en häst efter 21:30 är hemskt! 

Hur har det kunnat bli så mörkt? Var är du sommar? 

Hjälpte iallafall två av grannarna när de trimmade sina hästar och dom skötte sig kalas! Innan det var dags för mig att rida lite till! 

Blev en sväng till galoppbanan med Liten där hon fick gå ett lite längre galoppjobb. Jobbigt som tusan sa hon men vi överlevde! Trots att vi både fick ta i som satan och dessutom hade sällskap av Hälge en stund! Det var länge sen! 

När det sen var läge att byta häst vid drygt 21:40 så hade mörkret verkligen slagit till och jag vågade helt enkelt inte! Jag klarar ju inte riktigt av att vara i mörker själv. 

Ställde helt enkelt kl på 4:45 istället så hinner jag rida ett bra pass i morgon bitti istället! Hellre det i ljuset om EM säger så! 

Nu väntar sängen! Ligger redan nerbäddad! Så skönt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s