Snarare gräsklippare än grustuggare

Morgonen spenderades på gräsbanan tillsammans med Gullbert och ett morgontrim!

Han gick helt okej idag men det är ju verkligen sårbart. Jag kan inte flaxa runt och fara för mycket det uppskattar han inte kan man säga. De minsta hjälper du kan ge och så ostört som möjligt då är det som bäst säger han.

Jobbade på på en jätte stor 8 i galopp där jag red ett varv i rättvänd galopp, bytte om volt, red ett varv i förvänd galopp, byte, ett varv i rättvänd och sen byta om volt igen. Ja ni ser mönstret. Det gjorde han väldigt bra faktiskt så det var skönt.

Dock har jag bara en arbetsform just nu och ingen tävlingsform men var gör det? Det är ju inte tävling hemma som tur är!

Skönt att hinna rida iallafall en häst innan det befarade regnet idag. Hoppas innerligt att gudarna har fel och att dte är uppehåll kvällen lång!

IMG_2206

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s