Är han sjuk?

Började dagen på allra bästa sätt, det vill säga på galoppbanan sådär runt 5:40. Man kan säga att jag var rätt själv där. Skönt att slippa trängas 😉

Elmer fick göra ett galoppjobb och han var galet fin! Kan bara konstatera att antingen är han sjuk, morgontrött eller så har min nya lite lugnare och konsekventa ridning de senaste månaderna faktiskt gett resultat! 

Jag menar när kunde man sist stå 4800 meter i lätt sist med stilla hand och underskänklarna så intill att jag hade kunnat klämma fast en tusenlappassedel mellan varje vad och hästens mage! Nej det har nog aldrig hänt faktiskt förutom just idag! 

Bra jobb helt enkelt och skönt att få lite canter i kroppen innan söndagens terräng! 

Insåg att jag har nog babycatspammat er lite för dåligt sista tiden så nu passar jag på att bjuder på en liten filmsnutt av mina killercats! 

Ikväll bär det av till Enköping för lite Terrängträning med snork för Maria! Ska bli himla kul! Känner mig taggad hoppas även snork är det! Om än lagom taggad då förstås! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s