När man inte vill sluta rida

Igår stod det enbart jogg på Bullens schema i rund låg form och ett kortare pass, enbart 4 varv på galoppbanan. 2 i trav och 2 i galopp. Gullbert var så jäklans fin så himla rund som en liten boll och inte alls hängig i handen utan bar runt sig fint.

Kändes som att jag bara satt och glassade runt och ville lixom aldrig sluta! Tur att jag precis innan hade tittat en snabbis på Malin Ewerlöf där hon sa att inför träning så ska man inte träna för mycket utan man ska känna sig pigg när tävlingen väl kommer!

Bra påminnelse för mig annars hade jag kunnat rida hela kvällen!

Blev dock lite mer ridning trots att brunnbjörnarna vilade då jag har en söt liten arab i träning just nu. Han skötte sig strålande och jobbade på fint så det blev ett bra avslut på dagen!

Idag väntar som sagt träningar för Wille! Jag är verkligen mer än taggad till tusen! Det ska bli så jävla roligt rent ut sagt!

IMG_3107

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s