Lokalkändis

Ja det roliga som Bullen gjorde under förra torsdagens träningspass var att få vara fotomodell åt tidningen! Det var nämligen så att tidningen Mitt i Botkyrka Salem kom hem till oss och gjorde ett reportage om fälttävlan, våra framgångar i Malmö och våra mål inför hösten!

Super kul som sagt att de kom ut och hälsade på oss! Helt klart en kul känsla att de sig själv på förstasidan när man kom hem igår och tidningen låg i hallen. Lite speciell känsla att se sig själv i en annans handväska imorse på centralen J

Lite fel får man ju räka med och att Bullen duttat runt 3* stämmer ju inte riktigt men med lite tur har han gjort det vid den här tiden nästa år!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s