Livesändningar

Alla SETs omgångar har ju filmats av ett produktionsbolag och sänts live vid varje omgång men det ligger även i arkivet! 

Så för er som missat helgens runda kan ni kolla här! Jag har startnr 4 och går ut nästan exakt 10 min in i sändningen!

I Malmö hade jag startnr 134, i Strömsholm red jag på slutet (tyvärr är den sändningen jätte dålig) och i eketorp kommer jag inte riktigt ihåg när jag red… Tror att jag red ganska tidigt om jag inte är helt förvirrad!

IMG_3117

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s