En torsdag utan bokmässa

Det nya livet utan Bonniers blir väldigt påtagligt en dag som denna, den första torsdagen utan bokmässa på massor med år! Lite sorgligt faktiskt! Bokmässan är alltid bokmässan så att säga!

Fick mig ändå en bra start på dagen när jag vaknade på soffan helt färdigklädd för morgonens ridtur! Dessutom var teet redan klart bara att värma på lite i micron! Vaknade dessutom av mig själv 4:50. Det är lite av vad man skulle kunna kalla en perfekt morgon! Behövde ju inte ens bädda sängen!

image

Red Gullbert så här på morgonkvisten och han känns väldigt bra just nu. Jobbade typ uteslutande med tempoväxlingar och stort fokus på formen och känslan i handen.

Är väldigt nöjd med honom och jag ser verkligen fram emot hösten och dess träning!

Det är verkligen inte ofta som jag säger att jag ser fram emot hösten det ska tilläggas! Envisas med att ännu inte tända lamporna på ridbanan utan sitter som den slitvarg jag är i mörkret just nu varenda kväll. När man börjar tända lamporna så är det verkligen höst på riktigt så så länge jag kan slippa det desto kortare blir ju den mörka perioden! Eller?

Men ur träningssynpunkt så är jag sugen på att verkligen stärka oss och finslipa lite finish i min egen ridning och bli ännu mer skicklig! Taggad på att bli bäst helt enkelt 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s