Ibland är man klenare än annars.

Min plan var verkligen att rida i morse men då vädret valde att blanda duggregn med hällregn och all eftervård det innebär så gav jag bara upp. Eller inte riktigt, jag hade borstat, satt på skydd och lagt ett schabrak på ryggen innan jag bara bestämde mig för att skita i det!

Lite ångest nu såklart men tusan, allt måste smörjas, hängas på tork och tas om hand och när man sedan ska till jobbet och har ett visst uns av pressat tidsschema så är det inte värt det!

IMG_6852

Igår däremot trimmade jag satan! Elmer fick gå lite markjobb där jag typ lät honom springa benen av sig utan att ta i honom och låta honom själv komma på att det är en så jävla dålig idé, där emellan så red jag lite en cowboy med galet långa tyglar och gav honom bara ett stöd när han tog bettet långt fram med halsen ute. Det ser ju verkligen inte så snyggt ut men ibland får det faktiskt vara fult om det ger en positiv effekt i slutänden. Och det är ju den långa halsen och ett något uns av självbevarelsedrift som jag söker och det når jag faktiskt lite grann.

Snorkan joggas bara fortfarande även hon lite cowboyslikt på lång tygel med lång hals och flyttning av bogen framförallt i höger varv. Så jävla svårt säger hon och takt är något som hon helt saknar då. Men jag tror även där att hon kommer bli bättre på sikt och hon måste lära sig att hålla sin egen balans. Jag börjar ju sakta inse det att jag inte alltid kan hålla balansen åt dom, det blir alldeles för sårbart och som tredje dagen när de är lite trötta så är det bra om det gått lite självbärigt dagarna innan.

Jag har som sagt redan gått in i höstträning kan man säga även om jag har några tävlingar kvar men det är lite tanken också, att kunna applicera det nya på tävlingar utan press och har gott om tid på mig.

Ska se om jag kan få mamma att filma lite eller så i helgen så ni får se lite färska bilder på oss. Som sagt jag skulle behöva gifta mig med en rik fotograf. Så känner du dig sugen, hör av dig för tusan eller dyk upp i stallet! Det är där jag är kan man säga…

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ibland är man klenare än annars.

  1. Emma skriver:

    Skulle också vilja ha en egen fotograf som kan följa vägen upp i sadeln efter bebis hehe, undrar hur svårt det kommer vara att rida 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s