Kalla mig dressyrkärring om ni vill

Trim, trim, trim och åter trim! En är lite ömfotad, en får inte tappa skor och sedan är mörkt drygt 20 timmar om dygnet känns det som ibland så de där uteritterna uteblir kan man säga.

Så just nu bor jag på ridbanan och så även idag. Trimmade alla tre hästarna och är nöjd med allihopa faktiskt och Bullen får nig klassa sig som sämst idag så det vill inte säga lite det 😉

20140426-161355.jpg

Imorgon väntar dock lite hoppning så klockan är ställd på 4:30 så att jag har gott om tid på mig i någon form av dagsljus.

Trots att jag verkligen hatar mörkret och det ger mig ångest så längtar jag tills jag får rida igen! Att rida tre hästar om dagen känns nästan lite lite om man bortser från mörkret då! Saknar redan sommaren!

Tävling i helgen och jag är galet sugen på att rida sjukt bra! Ska ladda upp med lite Kjell Enhager och gå in i bubblan! Focus is your bestfriend!

Men nu måste jag verkligen sova! Och dessutom helst nyss!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s