Proffsberidare och stalledräng

Den här helgen har som sagt spenderats i Örebro med mina absoluta BFFs. Sofia, Malin och Mathias. Och sen på lite avstånd även Linnsan och Robert! Lördagen blev som jag skrivit tidigare super god mat och film och bara lördagsmys deluxe med Sofia som däckade på mattan, jag och Malin i varsin soffa och Mathias som lyckades se hela filmen.

Söndagen bjöd på strålande sol och en tur till Askersund för att hämta hem en efterlängtad vinnare! Nämligen Liten som har bott lyxigt i två veckor hos proffsen!

Jag lämnade ju nämligen av Liten i Askersund direkt efter vinsten i Breeders för att prova lyckan att även kamma hem titeln i hoppningen och nu med ett PRO på ryggen nämligen Linn! Linn gjorde som alltid ett helt lysande jobb med att visa Liten, däremot var det något snåla domare och en lite oturlig bom ner så landade dom på 11.9 poäng och blev första utanför placering.

Är ändå så otroligt nöjd med min lilla häst som har haft ett så fint år! Hon hoppade förklassen felfritt och därmed har hon haft hittills i år max ett nedslag och har sedan hoppat väldigt många felfria rundor! 7 starter och 3 bommar ner totalt. Dumt att vara missnöjd!

Nu vilar vi lite och laddar om in för 5 års säsongen! Och tycker matte att hinderna är för höga så är ju piloten given! Linn är verkligen en stjärna!

Passade på att skämma bort Linn och Robert lite så jag och mamma Willén mockade alla boxarna, fyllde vatten och la in hö så att de skulle kunna få en lite lugnare kväll efter en helg i Karlstad med grymt fina resultat av Linn! Så bra faktiskt att jag nästan tänkte lämna Bullen där på hoppkurs så att han likt Gasen och Cenny kan hoppa 130 felfritt sen 😉 Har ingen press på Linn alls som ni hör!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s