Grodan Boll

Den härliga tiden på dygnet det vill säga 4:30 ringde klockan idag för att jag skulle hinna hoppa Bullen innan jobbet. Vilken tid man än börjar alternativt slutar så är det mörkt någon gång… Men hällre att det blev ljusare och ljusare än mörkare och mörkare.

Blev en 5,50 dagen till ära som på slutet blev både ganska hög och ganska lång så Gullbert både fick hoppa upp sig lite och även sträcka lite på sig. Snuddade en bom en gång i övrigt inte ens nära dom! Så dag får han verkligen en guldstjärna!

Har en ganska bra känsla och det känns ganska lätta att även styra på lite större hinder, så nu gäller det att hålla i den fina formen fram till lördag!

Bra pass helt enkelt, jag var lite svag i sitsen så jag får en straffrunda. Min kropp klarar ju inte riktigt kyla och ju kallare det blir detso svagare blir jag innan jag har acklimatiserat mig lite. Jobbigt men sant, men vem orkar gnälla? Bara att träna hårdare istället och bli starkare i den övriga kroppen så den orkar hålla emot mina svaga ben.

Hoppas på att kanske kunna hinna hoppa även Elmer ikväll men det finns en risk att mörkret vinner över mig, det återstår att se! Snorkan får vänta lite till med att hoppa, kanske i slutet på veckan annars blir det nästa vecka.

IMG_4437

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s