Dessa bruna toner

Det bästa med hösten måste ändå vara att man får börja ha alla jordiga toner igen. Klart att man kan ha dom jämt och alltid men på sommaren är det ju roligt med så väl lila som rosa som turkosa brallor på sig. Men sen när hösten kommer då grottar jag in mig i mitt bruna och gråa liv och piggar upp med lite marinblått.

Men jag tycker verkligen att det är så himla snyggt! Och på en fux dessutom! Mumsfilibabba! Men jag är ju som sagt sugen på att pigga upp lite med det där gröna schabraket jag bloggade om för ett tag sedan. Vi får väl se om det blir det någon dag!

Fram till dess kan ni kalla mig, Anna Fyra nyanser av brunt Fors.

kingsland vinter 14

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s