Nattsvart 

Idag blev det inte en tillstymmelse till dagsljus i stallet! Var och hämtade ut min nya telefon som 1. Tog lite tid 2. Funkar ändå inte så jag är mer eller mindre icke anträffbar. Du kan försöka nå mig via fb så länge om du saknar mig allt för mycket. 

Hann se att jag hade 6 olästa sms innan den dog för gott. Så nej du är inte dissad. Jag kan bara inte svara. I värsta fall kommer jag aldrig ens ha sett vad du har skrivit så mitt tips är att höra av sig igen oavsett! 

Trots att jag inte satt till häst förrän typ 19:30 så joggade jag båda dom två som var kvar. 

Det vill säga Elmer och Snorkan och jag tycker att båda får godkänt resultat idag. 

Joggade enbart som sagt och det blev lite skänkelvikningar och skolor och även något byte för båda. 

Härligt att ha fyra friska fina hästar men då kan man ju bara konstatera att det både saknas timmar totalt på dygnet och soltimmarna är icke acceptabelt för få! 

Imorgon bitti väntar markjobb för Gullbert och om det inte är åt helvete mörkt på kvällen så blir det nog markjobb även för Snork och Elmert! Och har klockan då inte slagit midnatt så blir det jogg för Liten! 

Men nu måste jag verkligen stänga ögonlocken! Men först gå från soffan till sängen! Och ta av ridbyxorna på vägen! Även om jag måste erkänna att det är praktiskt att sova med ridbyxor på i soffan! 

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s