Träningsweekend bokad   

Då har jag äntligen planerat in en helg för att äntligen våldgästa familjen på Loviseholm igen med mission 1. Lära mig att pricka ett hinder 2. När jag väl prickar dom så ska jag pricka dom felfritt!

Det blir inte förrän 5-6 december dessvärre så det känns ju som en evighet till dess, men innan det ska jag genrepa lite och hoppa några helger, jag ska dessutom passa på att fira gulliga mormor som fyller år och sen ska vi gå på Friends och ha kul.

Så ja det känns som om tiden kommer rulla på skapligt fram till dess ändå men som jag längtar! Säger jag nu innan jag har fått skäll och en verklighetsuppfattning om hur det faktiskt ligger till 😉 Men lite ner på jorden känsla är aldrig fel!

Skulle verkligen vilja träna för Elin och Arnold minst en gång i veckan med tusan när det är 20 mil att köra så är det ju störtomöjligt tyvärr, unlike på det!

20140701-223606-81366999.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s