Vardagslyx

Ibland blir man bara så jävla trött på sin omgivning rent utsagt. Och just nu är lite en sån period, även om man lär sig en hel del på väg kan man lugnt säga!

Så därför är jag lite sugen på att vardagslyxa idag, kan nog känna att jag kanske är värd det. Vi får se men kanske att jag tar mig en sväng om efter jobbet för att bättra på humöret lite! Och sen blir det nog ett glas vin i soffan bara för att jag kan! Och ett gäng snittblommor för att pigga upp paradvåningen lite efter att det har stått ut med att se ut som en soptipp, men igår fick den äntligen en påbörjan till ansiktslyft. Nu kommer man i alla fall in i den! Sen är det fortfarande lite tvätt att ta hand om och lite golv att torka och lite disk att diska.

Frågan är när jag ska börja träna själv också. Det är verkligen dags att ta tag i det också, men tänk att alla dessa måsten är så himla jobbiga att ta tag i! Även om man vet att dom är för ens eget bästa!

Anna 2.0 känns dock som att det bara finns en utväg och det är att den ska bli av! Som sagt ingen har vunnit OS genom att fisa, så vill jag dit är det bara att ge mig själv en fet jävla käftsmäll!

IMG_1403

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s