Guldstjärnan går till Elmer

Igår var jag iväg till Runsten och hoppade med Bullen och Elmer. Perfekt att kunna åka dit och träna på att tävla! Det behöver jag verkligen!

Elmer var först ut och han skötte sig grymt bra! Var väldigt fin på framhoppningen och även om han såklart blir taggad inne på banan så känns han hela vägen ridbar!

Det blev en felfri runda i 100-klassen och sen tyvärr blev han lite stark och lika så jag på en distans i 110-klassen så där föll en bom. Grämer mig som tusan! Så onödigt! Men han får som sagt dagens guldstjärna!

Bullen fick hoppa 120 först och jag tycker faktiskt att han gjorde en väldigt fin runda! Fick två ner, ut ur en väldigt trång kombination på drygt 7,20 med räcke räcke. Och sedan blev han för stark på en distans. Det är ju det som har varit min käpphäst hela året just nu han spänner till och biter tag i bettet och blir lång och springer lite in i hindret.

Valde sedan att rida 130 för att det är nyttigt för både honom och mig och öva på större hinder.

Här red jag lite klantigt på ett hinder så jag fick honom att knipa bak, den tar jag på mig helt! Rev sen ut i komb igen. Den blev ju inte direkt längre när de höjde 10 cm till…

Dom två sista nedslagen tycker jag att han faktiskt får ta på sig, jag kommer i det läge att han blir spänd i galoppen, galopperar alla galopper samtidigt, blir stark och opåverkbar. Och det är klart att ju högre det blir desto tydligare syns vårt problem men det är ju det jag vill få bukt på så då är det ju bara bra att det blir tydligt!

Nöjd i stort med dagen, med bra erfarenheter med hem!

Nu laddar jag med lite te och aka strax åka till stallet för att göra ordning Snorkan som idag ska få gå sin första avd A!

Mycket hoppning just nu och det är precis vad jag behöver! Filmer finns från gårdagen, dom kommer upp senare när jag har snott någons wi-fi!

IMG_5295

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s