6 starter och 5 rosetter!

Man kan verkligen säga att Elmer har skött sig i år! Jag har startat honom 6 gånger och han har kommit hem med rosett i 5 av dom starterna! Hoppas att trenden håller i sig!

Felfri 90 och 100 på Runsten i juli, därefter 5:a på Johannesberg och 11:a i Enköping i augusti och sedan nu felfri 100 på Runsten och det förargliga petet i 110.

Bjuder här på filmerna från lördagens rundor!

Bjuder även på Bullens rundor, han kan tyvärr inte stoltsera med riktigt lika fin statistik som Kungen men han har iallafall 2 av 4 internationella placeringar i 1* klass så alltid något 😉 Målet får bli att slå Elmers enastående statistik till nästa år!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s