Ris och Ros

Lite för lång tid har gått sen Bullen var hos tandis och det vet jag, men då jag också som sagt tidigare vet jag att han ibland blir något påverkad av det så ville jag faktiskt inte riskera finalen i Svenska cupen, NM och Lag SM därav den något sena kontrollen. Och sedan var det ju även inte Elisabeth som kollade hans mun sist eftersom hon passat på att föda barn som sagt.

Precis som vanligt var han vass bak, och då lite sliten i slemhinnorna tyvärr, annars har jag ju alltid fått beröm för att jag har kunnat hålla hans slemhinnor så fina trots en så tråkig mun som han har. Så det tar jag verkligen på mig och har lite ångest över. Inget att göra något åt nu mer än att skämmas en stund och sen lyssna på klinikens order och komma in i vecka 2 och göra en ny koll!

Men inget ont som inte har något gott med sig! Det var högersidan som var värst och det har jag ju även känt i ridningen. Men vänster var mycket bättre och där har vi även lyckats flytta tuggytan vilket gör att han faktiskt sliter lite mer naturligt där nu mot innan! Så där har vi ett härligt plus!

Allmänstatus så var han i fint skick och ska få lite vintervila sen som alltid och efter det beräknas han gå från fint skick till toppenskick så det känns ju väldigt skönt!

Tusen tack ännu en gång Stav och gänget för fantastiskt jobb! Och Tack Uffe som tog dig tiden och tillbringade en morgon på kliniken.

20130702-194905.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s