30 min väntan

Absolut inte Litens favorit övning men vi vågar absolut inte slarva med läxan vi fått från Wille så imorse var det dags att ta tag i jobbet med att inte springa allt vad man kan utan att man faktiskt måste vänta lite och lära sig att bära på sina bakben och inte bara skjuta på.

Jävligt jobbig övning säger Liten men hon fattar snabbare och snabbare och sköter sig fint även om hon bjuder på någon konst då och då!

Jag kommer ändra upplägget lite för Liten nu och i stället för att rida varannan dag som hittills efter vilan så kommer jag rida två dagar i rad för att befästa jobbet och sedan vila en dag och sen två dagar igen. Ja ni fattar.

Dock ska jag börja med att avvika från min nya plan genom att vila henne imorgon men det har bara med att jag vill rida både lördag och söndag och få njuta lite av dagsljuset! Plus att hon ska få hoppa en av dagarna inför nästa veckas lilla hopptävling.

Ska även försöka mig på att hinna klippa henne i helgen så vi blir av med lite extra barlast för nu blir vi så himla svettiga när man måste anstränga sig så mycket som  vi gör just nu med att hålla ordning på alla dessa ben och inte hålla balansen i tygeln, ni minns ju själva hur det var att lära sig cykla utan stödhjul!

1519290_10154516916055591_1809037551598168458_o

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s