Dammat av min SuperPonie

Då har Liten fått hoppa lite för första gången sedan Linnsan styrde runt på Strömsholm för 6 veckor sedan. Så väl som hon var taggad så hon saknade lite höjd i sprången som hon helt plötsligt blivit väldigt lydig efter tragglandet med halvhalter den senaste veckan.

Så det var inte en helt lätt kombo såklart och det kändes som att tävling nästa helg kan bli spännande. Dock är hon ju alltid fin att rida och man blir bara så himla glad över den här hästen! Och jag har en känsla av att hon aldrig kommer att göra mig besviken!

Levererade såklart fina språng också, det är mest piloten i fråga som måste ställa in ridningen! Alltid kul när de ändrar sig! Eller?

Ska i alla fall bli super kul att hoppa lite i helgen på min grymt fina stab av hästar! Keep Calm and Go With The Flow!

Filmer från både hoppningen och tävlingen i lördags kommer! Stay in touch!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s