Morning glory

Hur underbar är inte Farmen på morgonkvisten när solen går upp och jag är den enda som är vaken?! Det enda positiv med vintertiden är denna veckas något ljusare mornar. Men från nästa vecka är vi inne i konstant mörker igen… Det absolut värsta som finns!

Började dagen med att cantra Bullen, vilket han nog både tyckte var skönt och jobbigt. Jag jobbar ju mycket på att ha en bra kvalité även i ett högre tempo av canter och inte låta honom plana ut så mycket som jag har låtit honom göra tidigare.

Han tar jobbet bra men vi har mycket kvar att jobba på till nästa säsong. Men det är ju nu det canterjobbet börjar, alltid skönt att ha hästarna väldigt fitta konditionsmässigt innan galoppbanan fryser, då får man inte lika mycket panik innan den tinar till våren.

Även Snorkan har fått vara ute och galoppera i helgen. Hur härligt som helst. Hon prickade verkligen in kanon väder både lördag och söndag! I lördags gick hon ett mer trimjobb i ett lugnare tempo och med fokus på att få in högerbogen.

I söndags var det ett snabbare tempo som gällde och låg form, båda väldigt jobbiga på sitt sätt säger Snork. Men hon tar i på ett fint sätt och känns fräsch så det är skönt!

Ska försöka hinna med att både cantra dom andra två någon gång denna vecka också men jag måste även hinna hoppa lite så just nu slåss dom två aktiviteterna om dygnets få ljustimmar.

Trimma kan jag göra i mörkret så det är veckans kvällsaktiviteter!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s