Låg kvar i utkorgen

Missade visst helt att publicera detta men förra tisdagen blev en bra tisdag. 

Blev en ganska effektiv kväll igår där jag han med att avlägsna Elmers björnpäls vilket var himla skönt! Nu kan han iallafall tävla på ett hyffsat acceptabelt sätt. Gjorde som på Bullen och hoppade över benen och huvudet, så där tycker jag egentligen om den typen av klippningen men den är iallafall bättre än ingen.

Sen har även en av mina små korvar som nu fått namnet Nilas flyttat till sitt nya hem i Trosa. Saknad så klart men jag vet att han kommer att få det hur bra som helst hemma hos Camilla och Oscar!

Så nu har vi bara Lillekatt och Korven kvar i stallet. Och sen Tjockekatt hemma såklart!

IMG_4484

Så det händer en hel del på Farmen utan tvekan, från ikväll har jag ju även en ledig box. Så förändringar på gång som ni hör! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s