Min rymdraket

Passade på att hoppa Snorkan imorse och hon är verkligen jätte fräsch! Det är så himla kul! Hoppade hennes vanliga övning, det vill säga bom, 9,5 meter hinder. Hon känns väldigt jämn och bra, några gånger fick jag henne lite för nära räcket men när jag placerade henne bättre på bommen så att jag fick lite mer plats fram till räcket så var hon kalas!

Lätt som en plätt helt enkelt och hon känns laddad inför helgen. Nu ska jag bara bestömma mig om jag ska prova lite nytt utrustningsmässigt eller inte vi får se! Får helt enkelt ta ett snack med han den där Mathias! Det vill säga min bättre, eller var det sämre hälft? Hur som haver, han jag delar alla mina tankar med!

Film kommer senare, men för den nyfikna finns det på instagram. TeamFors, vad annars?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s