Njuter av de få ljustimmar jag hinner lapa i mig

Just denna vecka hinner man ju i alla fall rida en häst i dagsljus i och med vintertiden, det enda positiva som sagt! Så imorse var det Liten som fick timmas på nytt. Vi nöter på på vår hemläxa med att lära oss vänta utan att vara stark och utan att springa för allt vad benen håller när man lättar i handen.

Så jävla svårt säger Liten! Och hon provar alla möjliga lösningar just nu för att se om hon är på rätt spår. Så det vinglas, bjuds på konster ovan mark, avbrott, rivstarter. Ja ni vet någon form av allmän sinnesförvirring.

Dock blir hon väldigt bra när hon blir bra och de stunderna blir längre och längre så vägen känns ändå rätt om än lite krokig! Så efter två dagar med trim väntar nu lite vila inför helgens starter. Ska bli riktigt kul att tävla lite med henne igen! Blir hennes sista riktiga hopptävling för i år skulle jag tro och sedan får det bli någon p&j eller två innan vi vilar lite igen för att vara fit for fight tills vi fyller 5 år.

IMG_4375

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s