Mamma har gått på höstlov

När personalen tar ledig får man jobba lite extra själv helt enkelt. Detta medförde att jag var själv i stallet i morse och jag var dessutom en gnutta sen. Det tar ju ett tag just nu att tvinga min kropp upp ur sängen. Oljan i knäna har lixom stelnat till under natten så det tar en liten stund innan kroppen är funktionsduglig.

Så det blev helt enkelt ingen ridning på morgonen. Det blir det iofs aldrig när jag har stallet själv om tanken är att jag ska ha hunnit mocka allt, lägga in hö och vatten och göra nya Marvin kar och sedan även linda av, pilla och fixa lite, släppa ut och ja ni vet. Hinna hångla med Bullen och klappa på Snorkan. Många rutiner man inte får rubba på 😉

Samma sak gäller imorgon men då har vi lyxen att bara jobba halvdag så det blir ju super skönt! Då ska två hästar hoppas och det ska förberedas inför helgens äventyr.

Ikväll blir det trim som vanligt av så många hästar som kylan tillåter. Tråkigt men sant. Det är verkligen värdelöst att behöva anpassa sig efter en kropp som inte vill leva samma liv dom jag… Men va tusan nu har jag ju fått den här kroppen och det är säkert någon som är avundsjuk på den också så det är bara att le och vara glad!

20130705-082720.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s