Kvällsjogg

Joggade alla de tre älsdre djuren igårkväll och jag tycker att alla gör ett fint jobb. Dom har alla sina små skavanker såklart och stötestenar som måste jobbas på men i det stora hela är dom fina.

Gullbert är lite hackig i höger galopp vilket medför att allt blir svårare såklart så som byten och krusiduller, men han känns annars mjuk och fin och rätt reglerbar.

Snorkan har börjat komma ur bromsen lite mer och trycker på lite bättre tycker jag, hon börjar i lite backläge men kommer ur det snabbare och snabbare, och frustar ur och släpper igenom.

Elmer känns harmonisk och lugn och halsen är ute på ett fint sätt. Han blev lite het på slutet och skjuter då på lite väl mycket mer än vad man önskar. Men på det stora hela är alla tre fina!

Idag väntar hoppning med Uffe inför helgen och lite så, hoppas på en lite tidig kväll som kan fyllas med lite idol, ben&jerrys och kanske ett glas vin. Härligt helt enkelt!

264942_10150666915740591_866515590_19354907_1417828_n

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s