Vill Liten bli större?

Antingen är det dags för världens sötaste lilla häst att ta oanade höjder eller så är hon bara världens tryggaste individ!

Igår när jag kom till stallet så var hästarna på bushumör och bjöd på en rejäl runda, eller ja alla utom Bullen såklart! Han fångades lätt för att få sig lite jogg.

När det sedan var dags att hämta nästa häst så tyckte jag att det såg lite suspekt ut i hagen och ja mycket riktigt! Liten hade blivit så trött efter hennes lilla bus så hon hade helt enkelt gått och lagt sig i mörkret!

Väldigt stressad 4 åring kan man känna! Så frågan är om det är dags för att växa lite till eller om hon helt enkelt bara var lite trött och tog en powernap!

20140413-060526.jpg

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s