Inte bara tävling

Jag har inte bara tävlat i helgen utan lördags förmiddagen tillbringades nere vid sjön där jag passade på att trampa vatten med både Elmer och Gullbert. Det märktes att båda hästarna har saknat att bada och båda spatserade rakt ut för att sedan bara passa på att njuta en stund!

Elmer älskar verkligen att leka med vattnet och doppar mer än gärna hela huvudet!

Blev en hel del vattentramp innan vi sedan gick ut på ängen och galopperade en sväng på båda hästarna!

Det var verkligen två jätte mysiga turer i skogen och det märks att vi har kommit in i tiden då jag knappt rider ut längre, så när helgen väl kommer är det super härligt att ta sig ut! Och hästarna uppskattar det så mycket!

Farmen är verkligen en av världens bästa platser! Vem behöver ridhus när man har den här omgivningen! Klart jag saknar det ibland mer än mycket men jag är nog verkligen en naturmänniska innerst inne!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s