Unicorn.

Lyckan när man inser att hästen man inte trodde kunde gå på tygeln kan göra det! Asså jäklarns va fin Liten var igår när vi tränade för Wille! Sitt absolut bästa någonsin! Det var verkligen så himla himla kul! Det började lite trevande och jag kände någon form av ångest och tänkte i mitt stilla sinne att den hästen kommer aldrig i hela sitt liv kunna springa ett dressyrprogram!

Men efter lite nötande och bara fokus på att få henne att vänta så bara släppte det och hon blev verkligen så himla fin! Sprang i en fin form och var reglerbar i alla gångarter i båda varven och vi kunde till och med känna på på lite lätt skänkelvikningar.

Det var verkligen en ny känsla som uppdagade sig och jag bara längtar efter att få rida henne idag! Eller ja efter att få träna henne hela hösten!

Är så himla glad att jag lyckades övertala Emil den där dagen att vi skulle åka och titta på henne och att vi sedan åkte ner och hämtade hem henne! Jag ångrar mig inte en dag att jag får ha den här extremt fina hästen! Hon är verkligen min framtid!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s