Äntligen flyttar hon tillbaka!

Efter ett år i Skåne kommer hon snart tillbaka! Min älskade Malin! Även om hon då bor i Uppsala så är det väldigt mycket närmare! Det ska bli så himla kul!

Och eftersom även Loppan kommit tillbaka nu så känns upplägget inför hösten väldigt lovande då jag hoppas att vi ska kunna lura hit Sara minst en gång i månaden! Sara i kombination med Wille två gånger i månaden känns som att det inte kan bli annat än ett absolut vinnande koncept!

Sen hoppas jag ju även att jag ska kunna lura ut Malin lite till Framen och galoppera på galoppbanan med mig! Och lyckas jag inte med det får jag väl bara sätta mig på tåget och komma och våldgästa henne i hennes studier!

Igår blev det ett sånt där efterlängtat samtal med Malin som varade sig från typ 18 – 21:30, fattar inte att tiden går så fort när vi pratar! Måste betyda att vi ses för sällan! Men nästa helg är det ju som sagt äntligen dags för Linköping och vi alla kommer att dundra in redan på fredagen så det kommer ju bli hur kul som helst!

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s