Det sitter i attityden 

Jag missade målet med 0,8% typ 5 poäng. Och jag typ bara gav bort det. Så jävla onödigt. Det blev en ganska dålig ritt som belönades med 61,196% 

Jag är nöjd med min framridning och där kändes han rätt bra, mjuk och följsam och väldigt med på linjerna. 

Egentligen har han ju inte direkt svårt för något av momenten i msv B programmen, däremot så saknar han fortfarande styrka och bärighet och blir även lite låg i formen. 

Sen sitter det verkligen i min attityd när jag rider. Det blir verkligen så tydligt! När jag vet att jag kan vinna så går jag in och gör en sju helvetes mycket bättre ritt än som igår när jag enbart rida för att kvala till en högra klass. Redan där har jag ju satt ett för lågt mål. Vem är nöjd med 62% i förlängningen? Ingen! 

Då går jag in och släpper lite på trycket, länger tygeln 2 cm och typ bara åker runt. Så jävla illa! Och sen om man jämför med förra starten på Farsta som i och för sig var en msv C men där anser jag ju själv att han inte ska vara sämre än topp tre och går in och rider för det! 

Helt enkelt skämskudde på mig från gårdagen och jag får helt ta på mig att jag missade kvalet! 

Nu blir det först vintervila i drygt en månad för Bullen och sedan drar träningen igång igen och då måste vi komma till det läget att msv B känns lika självsäkert som msv C! 

Jag måste helt enkelt rida med en större vinnarattityd än vad jag gör nu! 

Alla vet ju att förlorare är tråkiga! Och 62% är åt helsike för lågt satsat! 

  

  

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s