Åter till brottsplatsen

Imorgon väntar träning och jag känner mig riktigt taggad, det blir två återseenden kan man säga. Ett ridhus som jag inte har besökt sen jag lämnade det med en helikopter och en tränare som har drillat mig i många år ska nu drilla mig igen.

Känns som att det här kommer bli en himla bra lösning och jag hoppas verkligen att jag kommer att komma tillbaka till mitt lite mer tekniska och känsliga jag igen!

Är iallafall galet taggad och det ska bli riktigt kul!

Elmer

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s