Flow.

Trots typ världens tråkigaste väder igår kväll så var jag så jävla boostad med energi så det gjorde lixom inget. Hade passat på att poddat massor igår och nördat in mig lite på hästar, förstår att ni är förvånade! Så jag hann avverka Emelie Nyreröd, Maria Gretzer, Anna Hassö, Pether Markne, Sofie Lexner, Andy Swärd, Patrick Kittel och Douglas Lindelöw.

Så med alla dom härliga och inspirerande människorna i ryggen så kunde man ju inte vara annat än laddad på att rida!

Mamma hängde med och longerade Elmer och jag trimmade på båda brudarna. Alla tre hästarna skötte sig kalas och jag är jätte nöjd med dom. Liten blir mer och mer stadig i formen och jobbar på utan att springa för allt vad benen bär.

Och Snorkan drev jag faktiskt på kanske lite mer än vad som hade varit smakligt men för att komma ifrån lite i läget att hon ligger och bromsar lite för mycket. Tycker dock att hon tog det bra och hon behöll takten fint så det var ju inte gräsligt ur den synvinkeln. Och börjar verkligen ta sig men det behövs ju väldigt mycket jobb på övergångarna och fokus på att hon verkligen tar i med högerbak för det har sitt eget liv lite väl mycket.

Men nej ändå super nöjd med hästarna trots ihållande regn och mörker!

20140419-105134.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s