100 år sedan sist

Ja det var ju till Pelle jag åkte igår, eller nej jag åkte inte till Pelle jag åkte faktiskt till Lövholmen för att träna för Pelle. Har inte varit i ridhuset på Lövholmen sen den där söndagskvällen i februari 2013 men det gick ju hur bra som helst och var inga konstigheter.

Den som hade lyckan att få följa med dagen till ära var Liten och även världens bästa mamma som groomade, filmade och var supportiskt stöd.

Jag känner att jag måste lägga lite fokus på Litens dressyr nu ett tag för hennes favorit är verkligen inte att springa på tygeln och ska vi vinna 5års nästa år så måste vi lära oss det till dess.

Hon skötte sig faktiskt riktigt bra och hon blir verkligen finare och finare. Jag måste ju jobba på att 1. Inte förböja, det gillar ju jag. 2. Sänka min hand, jag blir gärna lite hög i handen. Inget nytt under solen alltså bara det gamla sedvanliga som jag verkar ha svårt att programera in i min hjärna.

Men både jag och Pelle var väldigt nöjda med henne och det är ju verkligen en fröjd att få jobba med denna fina häst!

Jag kommer att börja rida för Pelle igen nu. Vi har ju hängt ihop tidigare i massor med år, med då det under en period blev lite stökigt med träningarna och ont om tider och samsas med ridskolan på Södertälje så rann det lixom lite ut i sanden för det blev lite för svårjobbat. Men nu som sagt finns ett toppen alternativ med Lövholmens fina ridhus till förfogande så nu tar vi upp det igen!

Känns som ett toppen upplägg inför 2016 med att varva Pelle och Wille igen och då kommer jag att rida för dom varannan vecka, så nu blir det drill på hög nivå! Det gillas skarpt!För den som är avis på vår utrusning så kommer här lite kortis info.

Liten
Schabrak – Equito, Lindor & Boots- Eskadron, Padd – Ogvily, Sadel – Forester, Träns – Otto Schumacher, Pannband – Fortis et Liber, Bett –  Sprenger, Stigbyglar – Free Jump

Anna
Ridbyxor – Eurostar, Tröja & Väst – Spooks, Handskar – Roeckl, Hjälm – OneK, Stövlar – Hööks

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Locomotion. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 100 år sedan sist

  1. a.bernats skriver:

    Åå måste säga att jag är avis på dig som kommer få hänga med Pelle!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s