Girltime

Riktigt tjej morgon imorse när mamma longerade Snorkan och jag red lite markarbete på Liten. Mamma och Snorkan skötte sig utmärkt, där Snorkan var avspänd och jobbade fint och mamma kunde styra henne med minimala hjälper, hon är ju extremt känslig så hon lyssnar ju på minsta knyst så hon är inte plätt lätt att hålla lugn.

Liten kändes fin sen gårdagen och jag jobbade på med samma ridning som igår med att massera ytterhanden och flytta in framdelen på bakdelen vilket hon tog bra.

Avslutade med att hoppa henne på en åttvolt över ett litet räcke och byta galopp över. Inte helt lätt sa Liten men de gånger hon får till det är det 10 poäng! Helt klart en nyttig övning som vi kan lägga lite mer tid på!

Härlig morgon helt enkelt och jätte skönt att hinna motionera två djur innan regnet kom!

IMG_3721

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s