Hellre en sjö än en skridskorink!

Tänk att det är mitten på November och ridbanan har inte fryst en enda gång ännu! Hur fantastiskt är det inte? Just nu liknas den dock mest en sjö efter de senaste dagarnas regn men vad tusan gör det??

Det är verkligen så himla härligt att kunna träna hästarna hemma helt obehindrat fortfarande och det spritter så mycket i min terrängtarm att jag nog inom en snar framtid tar med mig en häst ut på banan och skuttar lite på hinderna som står på gruset!

Blev en lugn kväll igår då jag bara hade en häst att rida, så det var riktigt skönt! Trimmade Elmer på banan och förutom som han alla andra 365 dagar om året är rädd för hindervagnen så är han fin att rida om än lite stark i övergångarna igår.

Blev 45 min med enkla byten, förvänd galopp, form på yttertygeln och tempoväxlingar i trav. Han är ju som sagt väldigt ridbar men måste trots sin ringa ålder ändå bli bättre på att gör övergångar avspänt och mer harmonisk.

Hann även med att byta lite i tvättmaskin, fixa lite, linda ben och pussa mular. Och trots det och ett lugnt tempo och hästar som inte ville gå in från hagen… vara hemma innan 21 så jag hann unna mig en B&J, se slutet på bytt är bytt och ha lite me, myself and i tid i soffan.

Idag har alla djuren vila, mest på grund av tidsbrist då det denna helg vankas Linköping! Ska bli så himla kul! hade då lite extra tid hemma imorse samtidigt som jag packade väskan så unnade mig lite frukost dagen till ära! Nu väntar lite jobb, ett spännande möte och sen ett tåg innan det blir häng med bästa vännerna precis hela helgen lång!

  

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s