När man både måste bära och skjuta på samtidigt…

Inte alls någon rolig kombo säger Liten, helt jävla onödigt om man frågar henne! Antingen springer man långsamt som helvete och bär så mycket att man vill kräkas! Eller så springer man utav bara helvete och skjuter på för en hel ridskola. Landet lagom är alltid härligt kan jag känna… eller?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det kommer bli en så sjukt fin häst men hon är allt annat än temperamentslös som ni kan se! Eller som Wille så fint kallar det – Hon sträcker bara på sina bakben lite fort.

  
Blev en tripp till Botkyrka i morse som ni ser där vi slet på med att inte bara köra utan även hinna med att tänka lite emellanåt och även hinna med att springa några steg på tygeln.

Som sagt när polletten trillar ner så får hon en helt ny dimension av sin trav och hon känns super fin! Nu gäller det bara att hitta den här traven oftare och oftare samt att få henne att vänta och inte lägga sig på.

I och med dagens lite truligare pass så har vi bestämt att det blir OBS klass för lilla Liten så det blir träning för henne även imorgon och Snorkan får ge vika som egentligen skulle fått gå två pass för Wille och får helt enkelt nöja sig med ett pass ikväll om inte vädret är allt för dåligt.

   
 

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s