Gammelräven

Elmert fick avstå träning denna gång trots att även han ska ut och balansera på en lite spindeltråd på söndag, men vi får helt enkelt klara oss själv så jag passade igår på att at ett pass på banan innan jag skulle träna med Snorkan.

Han fick bara jobba på en rund form men ändå försöka ha halsen lång och sedan göra övergångar där. Han kommer typ enbart få göra övergångar fram till tävlingen så att jag med lite tur får lite ordning på dom! Det är verkligen det som kostar mest poäng just nu på samtliga av mina hästar. Tänk att det är så svårt och att det är så olika!

Liten hon bara vill, vill, vill. Snorkan blir spänd som en fiolsträng. Elmer tycker mest att man stör honom. Och Bullen får nog en liten stjärna för han är faktiskt rätt bra på dom även om jag gärna vill ha ännu mer styrka och finess.

Tyvärr kom det dödligt regn från himmelen när jag red Elmer så nu har jag krympt drygt 3 storlekar, men då är det tur att man har lite att ta av! Och som tur var så slutade det innan Wille kom och det var som sagt verkligen tur! För hon är ju så liten så tänk om hon hade fått regn på sig! Då hade hon ju liknat Nils Karlsson Pyssling vid det här laget!

Elmer

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s