Just another story. 

Rida rida ranka hästen heter branka. Blev en rolig kväll på Farmen igår där jag så väl trimmade på två hästar som jag verkligen förlängde livet med Issa och Anders. 

Ett gott skratt förlänger livet säger dom och igår fick jag skratta för mitt liv! Det behövdes verkligen i denna mörka tid med allt vad det innebär. 

Trimmade som sagt Elmert och Snork och både skötte sig fint! Försökte behålla ridningen från Wille och visst är jag inte lika bra sol när hon håller sina hökögon på mig men jag kände mig inte piss dålig! 

Dock måste jag verkligen boka in en tid hos Elin, helst imorgon och rätta till mina ben. Mitt vänsterben är totalt ur funktion och det känns som om det är drygt en halvmeter kortade än det andra och att knät sitter fast under min haka. Jag ni kan ju tänka er den fantastiska känsla! 

Jobbade enbart basic med lång hals, övergångar och svaga skolor. Elmer kan nu typ skritta i de enkla bytena och Snorkan kan typ byta varv på tygeln så det var en bra kväll. Ibland är det det lilla som räknas. 

Inga detaljer utan en helhet. Ingen helhet utan detaljer. Dom måste gå hand i hand om tanken är att man ska bli bättre än andra. 

  

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s