Otroligt tacksam

Insåg idag när jag satt och trimmade på Liten som busade i den krispiga luften att jag är så oerhört tacksam för den här fina hästen! 

Hon ger mig en så fantastisk känsla! Hon passar mig som handen i handsken! Och jag är övertygad om att denna lilla häst kommer ge mig så fantastisk mycket att uppleva! 

Bullen må vara stallet stjärna men det här är absolut den bästa häst jag har! Och framtiden får passa sig! 

  

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s