Black Friday

Började dagen som igår med att skritta ut en sväng i skogen men idag satt jag på Snorkan men Gullbert fick hänga med som handhäst även idag, så himla skönt att det har tinat upp igen, nu kan man nästan tycka att grusvägarna är lite mjuka! Me like!

Efter turen i skogen lämnade jag in Gullbert till mamma och gick sen ner på banan och trimmade Snorkan en sväng. Just nu jobbar jag bara på att kunna komma om henne med benen och verkligen rida och ”göra henne lite okänslig” samt fokus på formen. Lång hals och jobba genom ryggen!

Tycker verkligen att hon börjar kännas bra nu och hon blir mer och mer ridbar. Jobbade även en del med att rida innanför spåret och kunna ställa åt båda håll i galoppen obehindrat utan att hon spänner till och tror att hon ska byta. Just nu går hon lite för mig hjälp ibland och chansar när hon tror att hon ligger rätt så nu måste jag jobba mycket på att kunna förändra henne och få henne uppmärksam på vad som komma ska och få henne trygg i att det är jag som kör och hon behöver inte gissa sig fram.

Riktigt kul att rida nu och jag kommer nog få lite abstinens nu när jag har ridit så lite i veckan och sen väntar en hel helg med utebliven ridning men däremot fylld med desto mer inspo! Vilket bådar gott för nästa vecka då det vankas en himla massa träning! Både dressyr och hoppning står på schemat, precis i min smak! #mottoppen

   

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Black Friday

  1. gighamaheart skriver:

    Vilken fin häst! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s