Då var vi redo för sista rycket!

Ännu en mässdag är över och nu går vi in på sista rycket! Rolig dag igår där jag hann skymta både lite hoppning, dressyr och minieventingstars! 

I övrigt mycket häng och många besök i vår fina monter! Och farligast av allt är ju att man kan ekipera sig så himlans snyggt! 

Vad sägs som mitt temat för gårdagen – grått och blått! (Och lite brunt men de var egentligen till fredagens bruna dag 😉) 

  
Vinterridbyxor – kingsland. Fleecetröja – kingsland. Lindor – kingsland. Handskar – roeckl. 

Bara att komma förbi så hjälper vi dig att bli vinterns snyggaste! Vi har även kläder för den manliga sorten bland annat en galet snygg tröja från kingsland senaste kollektion, lite rea på bland annat equiline och lite annat smått och gott! 

#sannanilssondressyr kom vet ja! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s