Kall kväll

Tusan va det har blåst ikväll! Trots inte jätte kallt så hade ridbanan fryst nu på kvällen… Värdelöst! 

Började promenera med Gullbert men höll på att frysa ihjäl i vinden så fick bli lat varianten och ställa honom på maskin medan jag fixade stallet. 

Men på ett sätt var det skönt för då kunde han få gå en timme så det är dumt att klaga! 

Jag fixade lite i stallet under tiden och försökte ta in dom andra träsktrollen men dom var inte super sugna… Var tvungen att ta mig ut i klegget och typ längst ner i hagen för att få in dom…. 

Den där ridningen som jag var så himla sugen på fick tyvärr utebli… Vilket suger om ni frågar mig! Men som tur är har jag en hel del ridhustid bokad denna vecka så det kommer ju bli kalas ändå även om det är skönare att kunna rida hemma såklart men Anders sa att det skulle bli plusgrader så jag litar på honom! 

Passade på att sätta på Bullen nya pannband och hallå! Hur snyggt blev det inte? Håller ju på att smörja upp all utrustning på djupet och det blir så himla fint! Så galet härlig känsla när allt är mjukt och rent! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s