Wille vecka!

Älskar att träna på morgonen! Det är så himla skönt! Lugnt, fridfullt och bästa starten på dagen! Imorse var det Snorkan som fick åka med till ridhuset och hon börjar verkligen bli fin! Det är så himla kul och även Wille tyckte att jag har jobbat bra nu under dessa två veckor så det var kul! Alltid skönt att veta att man är på rätt spår!

Jobbade mycket på böjningen, halvhalter och att behålla drivet. Jag backar väldigt lätt av henne lite för mycket och det är ajabaja! Kände även på uppåt tramp och förvända galoppen.

Väldigt nöjd med henne och jag säger det typ varje dag men det ska verkligen bli kul att jobba med henne i vinter, sakta men säkert får jag mer och mer pusselbitar och jag hoppas verkligen att jag ska komma ut och kunna rida någon internationell start på henne under 2016.

Ser jag långt framåt hade det ju varit fantastiskt att 2017 ha 3 internationella hästar!

  
Idag var vi dressade i brunt med ridbyxor från Kingsland, tröja från Pikeur, handskar från Roeckl, hjälm från OneK, lindor från Mias och schabrak från Esperado.

Allt utom hjälmen och schabraket kan ni hitta hos Sanna Nilsson, hjälmen kan jag tipsa om att Nipet har haft till extrapris och sålt för både 1125 och 1500 kr! Där snackar vi kap!

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s