Grisen gal i granens topp.

Gaphalsarnas morgon, Bullen gapade på maskin, Elmer gapade i hagen och Liten gapade i stallet. Den som hade tänkt att den kunde ta sovmorgon på Farmen dagen till ära kunde snabbt glömma det då hästarna valde att ha uppsjungning imorse…

Blev en tidig morgon på Farmen så jag skulle hinna göra stallet klart och även ha Bullen på maskin en sväng innan jag skulle styra mot Botkyrka för träning. Så han hann i alla fall gå 30 min så det var skönt och jag hann även med hela stallet. Det är nämligen julfest ikväll så det blir lite stall ledigt för min del.

Liten fick hänga med till Botkyrka och gå ännu en dag för Wille, vilket var väldigt nyttigt och givande. Hon var väldigt mycket mer till sans idag och lite mer på hjälperna och inte så satans pigg. Det här är verkligen en häst som måste jobba.

Idag övade vi på lite skänkelvikningar, övergångar och galoppfattningar. Hon blir verkligen fin och hon har till och med börjat få ett uns av register i traven! Super rolig häst att jobba med och jag bara längtar efter framtiden! Är så sjukt lyckligt lottad att få ha den här hästen!

#framtidenserbrunut

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s